Forum
Testy na żywo na TikToku
Cytat z Paweł Pilarczyk data 2022-12-03, 19:42Będę na żywo testował różne produkty na TikToku - sprzęt elektroniczny (smartfony, komputery, gadżety), ale także np. samochody czy skutery. W tym wątku dajcie mi znać, jakie produkty szczególnie chcielibyście zobaczyć w takim teście!
Będę na żywo testował różne produkty na TikToku - sprzęt elektroniczny (smartfony, komputery, gadżety), ale także np. samochody czy skutery. W tym wątku dajcie mi znać, jakie produkty szczególnie chcielibyście zobaczyć w takim teście!
Cytat z Filip454 data 2024-11-04, 21:27Odkopuję, bo fajny ten kanał. Nie wiem, czy typowe zagadnienia komputerowe też wchodzą w grę, ale super byłoby ujrzeć jakiś test dysków twardych HDD - nowych modeli, bo w tych czasach to trudno coś wywnioskować. Mam na myśli test na wzór BackBlaze, ale tu potrzeba funduszy, nawet jeśli dyski HDD są dziś stosunkowo tanie...
Odkopuję, bo fajny ten kanał. Nie wiem, czy typowe zagadnienia komputerowe też wchodzą w grę, ale super byłoby ujrzeć jakiś test dysków twardych HDD - nowych modeli, bo w tych czasach to trudno coś wywnioskować. Mam na myśli test na wzór BackBlaze, ale tu potrzeba funduszy, nawet jeśli dyski HDD są dziś stosunkowo tanie...
Cytat z Paweł Pilarczyk data 2024-11-04, 21:55Dyski twarde do desktopów? Chyba dziś już coraz rzadziej są stosowane, raczej jako storage w NAS-ach. Swoją drogą, kilka dni temu przyjechał właśnie do mnie NAS Asustor, wypakowany nośnikami - jeszcze nie wiem dokładnie jakimi, bo nie otwierałem jeszcze pudła 😉
Dyski twarde do desktopów? Chyba dziś już coraz rzadziej są stosowane, raczej jako storage w NAS-ach. Swoją drogą, kilka dni temu przyjechał właśnie do mnie NAS Asustor, wypakowany nośnikami - jeszcze nie wiem dokładnie jakimi, bo nie otwierałem jeszcze pudła 😉